Styrketrening - bli sterk!

Vi har en stor og velutstyrt styrkeavdeling og stor og romslig sal for funksjonell egentrening. Vi setter opp treningsprogram til alle som trenger det ved oppstart.

Våre apparater er de nyeste fra TechnoGym, der vi tilbyr et stort utvalg for alle som ønsker å trene i styrkesalen. I tillegg til alle apparatene, har vi også manualer opp til 60 kg, benkpresstativ og flere områder for baseøvelser. Åpent hver eneste dag fra 05:00 til 24:00!

Se våre priser og meldemskap
To personer på puls oasen som utfører seated dumbbell overhead press

Gruppetimer: tren sammen!

Gruppetimer er gøy og motiverende! Hos oss får du gruppetimer som gir deg fremgang, uansett form og alder. Vi har et bredt utvalg av forskjellige gruppetimer som passer for alle. Finn din favorittgruppetime, vi har alt fra styrketimer, pulstimer, slyngetrening, steptimer og populære seniortimer som går hver tirsdag kl.09:45 og torsdag kl.10:00 året rundt.

Se timeplan
Kvinne som utfører kroppsvekt knebøy

Slyngetimer

Slyngetrening gir uante muligheter, fra stabiliseringstrening for skulder og nakke, til maksimal utfordring for kjernemuskulaturen. Du får trent hele kroppen. Effektiv styrketrening

Les mer
Frokostblanding med blåbær, bringebær, ananas og müsli.

Spinning - få opp pulsen

Vi har investert i markedets beste sykler og pulssystem Group Sycling fra Technogym, det er så motiverende og gjør treningen/spinning enda morsommere. Vi har dyktige instruktører som hjelper deg!

Spinning er sosial, enkel og effektiv kondisjonstrening som passer alle, uansett form og alder. Det er en form for utholdenhetstrening der du trener hjertet til å bli sterkere og er en fin måte å oppnå god forbrenning.

Se timeplan
Kvinne som utfører uttøyingsøvelser.

Personlig trener

En personlig trener (PT) veileder og tilrettelegger trening og tilbyr tett og individuell oppfølging. Personlige trenere hjelper mennesker på alle nivå med å planlegge og gjennomføre aktivitet og trening.

Se våre personlige trenere
Personlig trener Cathrine Munthe som instruerer en mann i leg press.

Fysioterapi hos PulsOasen

Fysioterapeut/manuell terapeut Stian Larsen. Med drifttilskudd.

Gå til Puls Fysio
Kvinne som utfører uttøyingsøvelser.

Vil du at vi kontakter deg?

Om du er usikker på hvilken type medlemskap som kan passe for deg? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Takk for din henvendelse! Vi vil svare deg så fort som mulig.
Noe gikk galt under innsending av skjema.