Personvern

Vi vil behandle dine personopplysninger konfidensielt.

Kjære medlem. PulsOasen er forpliktet til å beskytte personvernet og sikkerheten rundt informasjonen din. Som en del av den forpliktelsen, har vi oppdatert våre regler for personvern i samsvar med kravene til personvernregler (GDPR). Det er svært viktig for oss at du som medlem, er fornøyd med hvordan vi ivaretar dine personopplysninger. Du skal vite at vi behandler dine opplysninger utelukkende til de formål som fremgår av medlemsvilkår. Dermed kan du alltid føle deg trygg når du oppgir opplysningene til oss. Reglene for personvern informerer om hvilke opplysninger vi samler inn fra deg, hvorfor vi gjør det, og hvordan vi beskytter dem. Reglene oppsummerer også dine rettigheter og forteller deg hvordan du kan bruke disse rettighetene.

Administrasjon av medlemskap. For å registrere deg som medlem hos oss, og for at vi kan fakturere og administrere ditt medlemskap, behandler vi navn, kontaktopplysninger, type medlemskap og din kommunikasjon med oss. Om du har medlemskap via en bedriftsavtale eller gjennom en partner, vil vi også behandle informasjon om din arbeidsgiver / den partner du har medlemskap gjennom.

SMS-utsendelser. PulsOasen benytter ditt telefonnummer for å sende deg informasjon om gruppetimer (for eksempel ved avlysning eller endring, ventelister etc). Vi sender også ut sms dersom vi har spesielle tilbud ved senteret eller gjennom våre sponsorer. Du kan når som helst reservere deg mot å motta slike meldinger ved å kontakte oss i resepsjonen.

Treningsoppfølgning. For å administrere og følge opp din trening hos oss, vil vi registrere din treningshistorikk, dvs. dine besøk på våre treningssentre, din påmelding og avmelding av gruppetimer og din deltakelse på gruppetimer

Kjøp. Om du gjør kjøp i vår online butikk, eller dersom du gjør kjøp som du knytter til ditt medlemskap, vil vi av bokføringshensyn behandle opplysninger om dine kjøp, dvs. hva du kjøpte, tidspunktet for kjøpet og beløp.

Vi vil behandle dine personopplysninger konfidensielt. Vi oppbevarer opplysninger om deg så lenge det er nødvendig for de formålene som er nevnt ovenfor.

Kontakt for spørsmål eller rettigheter. Hvis du har spørsmål om dine rettigheter, kan du kontakte: PulsOasen As, austbøvegen 16, 5542 Karmsund . E-post: post@pulsoasen.no

Vil du at vi kontakter deg?

Om du er usikker på hvilken type medlemskap som kan passe for deg? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Takk for din henvendelse! Vi vil svare deg så fort som mulig.
Noe gikk galt under innsending av skjema.