Hvordan komme i gang med trening etter ferie

Her kommer noen tips til deg

Publisert: 
December 17, 2023

Med hverdagen på trappene er det rutiner som er viktigst for å holde aktiviteten oppe. Så hvordan komme i gang med trening etter ferie?

Man må investere tid for å finne tilbake til treningsgleden, men ved å senke ambisjonene og fokusere på å komme inn i enkle, men gode rutiner igjen, kommer motivasjonen rask tilbake. Holder man ut de første ukene med trening er kroppen i gang igjen før du aner det.

Her er noen tips for å starte opp igjen:

1. Vær realistisk. Vær ærlig med både målsetting og hvor mye tid du har til rådighet i hverdagen. Risikoen for å gi opp er større hvis ambisjonsnivået er urealistisk

2. Ikke utsett. Det viktigste er å komme inn i de gode rutinene igjen. Start i det små og øk frekvens og intensitet gradvis.

3. Hold ut. Kommer du deg gjennom de tre første ukene, vil det snu både for kroppen og hodet.

4. Sett deg konkrete mål. Bestem hva du skal ha oppnådd innen en satt tidsfrist, enten det gjelder kondisjon, styrke eller vektendring.

5. Lag ukesplaner. Planlegger du treningsuken i forkant, er det lettere å følge planen.

6. Finn en fast treningspartner. Faste avtaler forplikter og gjør det vanskeligere å droppe ut. Hjelp hverandre til å overvinne dørstokkmila.

Vi kan hjelpe deg om du trenger det. Både når det gjelder kosthold og trening! Vi har roede kurs hos oss flere ganger pr uke, personlig trening og gruppetrening for å nevne noe som kan hjelpe deg i gang. Velkommen til oss:)Vil du at vi kontakter deg?

Om du er usikker på hvilken type medlemskap som kan passe for deg? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Takk for din henvendelse! Vi vil svare deg så fort som mulig.
Noe gikk galt under innsending av skjema.