Loading...
Kostholdskurs 2021-06-18T14:05:27+00:00

Kostholdskurs

Vi er klar for nye kurs oppstart høsten -21

Ønsker du å gå ned i vekt og få en bedre hverdag? Bli motivert til å trene jevnt hele året?
Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Vi motiverer deg til å trene! Vi tilbyr egne saltimer kun for de som går på kurs. I tillegg legger vi opp tilpasset treningsprogram til alle.

Vi kjører små grupper med opptil 10 deltakere
Når du går på kurs er du fullverdig medlem av Puls Oasen og kan benytte alt senteret har å by på.
Puls Oasen er et treningssenter med plass for alle størrelser og fasonger.

Kursholdere:

  • Solveig Olsen – Sertifisert kostholdveileder/treningsveilder NIH, sertifisert sal-, spinning-, styrke- og slyngeinstruktør (master). Har bred erfaring innen trening og kosthold. Er eier og daglig leder av Puls Oasen.

Slik legger vi opp kurset

Kostholdskurs

Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Med vårt kostholdskurs går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil.

Vel så viktig er det å lære om kosthold og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til. Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo.

Vi har egne gruppetreningstilbud for våre deltakere om du ønsker å være med her. Alle får oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper deg å komme i fysisk aktivitet. Kurset hjelper deg til en varig livsstilsendring og bedre helse. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

Hovedhensikten  er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten på kurset har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede.
Bedre helse (forebygge helseplager eller ta et grep mot dårlig helse)

Alle livsstilsprogrammene er for deg som vil komme i gang med en sunnere livsstil, enten du trenger hjelp til å komme igang med fysisk aktivitet eller spise sunnere og bedre.

Forøvrig er alle trenings- og kostholdsråd basert på statlige anbefalinger. Vi hverken veier mat eller teller kalorier.

Bli kontaktet

Kontakt oss gjerne på:
Ring: 909 97 040
Mail: solveig@pulsoasen.no