Loading...
Hva tilbyr vi 2020-09-08T12:57:17+00:00

Kostholds- og ernæringskurs

Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Vi motiverer deg til å trene! Vi tilbyr egne sal timer kun for de som går eller har gått på Easy Life. I tillegg legger vi opp tilpasset treningsprogram til alle. Vi kjører små grupper med opptil 10 deltakere. Når du går på kurs er du fullverdig medlem av Puls Oasen og kan benytte alt senteret har å by på. Puls Oasen er et treningssenter med plass for alle størrelser og fasonger.

Kursholdere:
Solveig Olsen: Sertifisert kostholdveileder og treningsveilder NIH, sertifisert easy life kursholder, sertifisert sal, spinning, styrke og slyngeinstruktør(master). Har i tillegg bred erfaring innen trening og kosthold. Er eier og daglig leder av Puls Oasen.
Gina E. Hansen er ernæringsrådgiver med bachelor i ernæringsfysiologi.
Merete Bjørk, utdannet Personlig trener.

  • Trening – Få mer energi og bevar en god helse

  • Kosthold – Lær om sunne måltider og hvordan mat påvirker deg

  • Motivasjon – Få en positiv og riktig innstilling

Les mer om EasyLife her

Styrketrening

TEST STYRKEN DIN

Våre apparater er de nyeste fra TechnoGym, der vi tilbyr et stort utvalg for alle som ønsker å trene i styrkesalen. I tillegg til alle apparatene, har vi også manualer opp til 60 kg, benkpresstativ og flere områder for baseøvelser.

Vi har stort fokus på en skadefri hverdag, og vi hjelper gjerne til om du er usikker på teknikken i øvelser. Bare å ta kontakt med en av de ansatte eller i resepsjonen!

Bilder

Gruppetimer

TREN SAMMEN MED ANDRE

Gruppetimer er gøy og motiverende! Hos oss får du gruppetimer som gir deg fremgang, uansett form og alder. Vi har et bredt utvalg av forskjellige gruppetimer som passer for alle. Finn din favorittgruppetime, vi har alt fra styrketimer, pulstimer, steptimer og populære seniortimer.

Slyngetimer: Slyngetrening gir uante muligheter, fra stabiliseringstrening for skulder og nakke, til maksimal utfordring for kjernemuskulaturen. Du får trent hele kroppen.

Book time

Spinning

FÅ OPP PULSEN

Vi har investert i markedets beste pulssystem Suunto! Suunto iQniter er motiverende og gjør treningen/spinning enda morsommere, enten du bruker pulsbelte eller ei. Vi har dyktige instruktører som hjelper deg!

Spinning er sosial, enkel og knalleffektiv kondisjonstrening som passer alle, uansett form og alder. Det er en form for utholdenhetstrening der du trener hjertet til å bli sterkere og er en fin måte å oppnå god forbrenning.

Book time

Personlig trening

VI HJELPER DEG PERSONLIG

Når du melder deg inn som medlem hos Puls Oasen, medfølger det en gratis treningsveiledning for å kickstarte treningen din. Her gir vi veiledning og tips for hvordan du skal få mest mulig ut av treningen din – enten du liker trene alene eller med andre.

For deg som trenger en som tilrettelegger et personlig treningsprogram til deg, tilpasset til dine behov og ønsker, tilbyr vi også trening med en Personlig trener (PT). Vi har mange ivrige trenere som fokuserer 100% på deg og dine behov, som pusher deg gjennom treningsøktene og følger deg opp om du føler du trenger det. Ta en kikk på våre PTer og se hva de kan tilby på knappen under.

Les mer