Loading...
Easylife 2018-08-01T12:11:53+00:00

EasyLife

Vi er et sterkt team som er klare for å hjelpe deg i gang med trening og vektreduksjon. Vi er klar for nye kurs oppstart i september 2018.

Ønsker du å gå ned i vekt og få en bedre hverdag? Bli motivert til å trene jevnt hele året?
Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Vi motiverer deg til å trene! Vi tilbyr egne saltimer kun for de som går eller har gått på Easy Life. I tillegg legger vi opp tilpasset treningsprogram til alle.

Vi kjører små grupper med opptil 10 deltakere
Når du går på kurs er du fullverdig medlem av Puls Oasen og kan benytte alt senteret har å by på.
Puls Oasen er et treningssenter med plass for alle størrelser og fasonger.

Kursholdere:

  • Solveig Olsen- Sertifisert kostholdveileder/treningsveilder NIH, sertifisert sal, spinning, styrke og slyngeinstruktør(master). Har bred erfaring innen trening og kosthold.  Er eier og daglig leder av Puls Oasen.

  • Merete Bjørk er utdannet Personlig trener.

Dette er EasyLife

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil.

Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Med EasyLife går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Samtidig blir du fast medlem av treningssenteret i minimum 1 år. Nedre aldersgrense er 18 år.

EasyLife er ikke et slankekurs. Men mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til. Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo .

Vi har egne gruppetreningstilbud for våre EasyLife-deltakere om du ønsker å være med her. Alle får oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper deg å komme i fysisk aktivitet. EasyLife er et program som hjelper deg til en varig livsstilsendring og bedre helse. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

Du er med i en fast gruppe som møtes 24 ganger i løpet av EasyLife-året. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok, hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet.

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede.
Bedre helse (forebygge helseplager eller ta et grep mot dårlig helse)

Alle livsstilsprogrammene er for deg som vil komme i gang med en sunnere livsstil, enten du trenger hjelp til å komme igang med fysisk aktivitet eller spise sunnere og bedre.

Forøvrig er alle trenings- og kostholdsråd basert på statlige anbefalinger. Vi hverken veier mat eller teller kalorier. Enkle gode tommelfingerrregler er vårt motto.

Bli kontaktet

Vil du at vi skal kontakte deg?
Bruk interesseskjema nedenfor, ring eller send mail.
Ring: 909 97 040
Mail: solveig@pulsoasen.no

Interesseskjema