Seniorgruppe hver tirsdag og torsdag

2022-03-28T14:46:14+00:00 03. mars 2022|Categories: Gruppetimer, styrke, Trening, Ukategorisert|

Seniorgruppa vår er stor med mange hyggelig seniorer. Hver tirsdag og torsdag kl.10:00 møtes vi og trener sammen. Kom gjerne innom oss eller kom å prøv en time, vi har plass til flere. Hos oss er det sosialt og du treffer på mange hyggelige pensjonister, både på de faste treningene tirsdag og torsdag kl.10.00 men også ellers på formiddagen. Mange liker også å trene for seg selv på styrkeapparatene. Du får satt opp program som passer for deg.

Det blir viktigere og viktigere å opprettholde gode treningsvaner jo eldre man blir! En sterk fysisk kropp gir en rekke fordeler som du, spesielt som eldre, drar stor nytte av i hverdagen.

Benskjørhet, dårlig sirkulasjon, tap av muskelmasse, problemer med balanse og bevegelighet er plager som ofte melder seg med økende alder. Etter hvert som dette utvikler seg, vil mange møte store utfordringer ved daglige gjøremål.