Morgentrening

2022-03-30T12:14:53+00:00 02. mars 2022|Categories: styrke, Trening, Ukategorisert|

Det finnes vel ikke noe bedre enn å kickstarte dagen med en god treningsøkt?  Om morgenen setter i gang forbrenningen, kroppen våkner, du får ekstra energi og det skjerper fokuset ditt for resten av dagen. For mange handler det om å trene på morgenen eller ikke trene i det hele tatt.

Flere av våre kunder starter kl.05.00 – 06.00 tiden! Ingenting kan måle seg med den gode følelsen man får av å ha startet dagen med å gjøre noe godt for helsen. Følelsen av å være ferdig med trening før de fleste andre en gang har stått opp, gir deg en real boost på starten av dagen. Mens andre kommer morgentrøtte på jobben, kan du være en friskus som allerede er ferdig med dagens økt!

Marie trener styrke flere ganger i uken

Mirjam på trening mandags morgen!

Victoria og Hanne skoletrening

Oddward trener styrke flere ganger i uken

Kathrine trener både kondisjon og styrke

Hanne Torill synes det er viktig med styrke og trener flere ganger pr uke

Knut på trening mandagsmorgen! Han trener fast 3 ganger pr uke

Oddmund synes det er viktig med både kondisjon og styrke