bodyArt

2021-01-07T15:14:28+00:00 06. januar 2021|Categories: Ukategorisert|

Bevegelighet, balanse, kjernestyrke og avspenning er nøkkelord for denne timen.Treningsformen gir en mer smidig, sterk og smertefri kropp. bodyArt er en fantastisk god time som alle burde prøve.

Timen begynner med en oppvarming- og bevegelighetsdel. Vi gjør flere ulike flytende bevegelser, alltid fem repetisjoner slik at man får tid til å lære seg bevegelsen og konsentrere seg om pusten og kjenne etter hvordan bevegelsen forplanter seg gjennom kroppen.

Fra en som har prøvd bodyArt: «Instruksjonene og øvelsene var enkle å følge, bevegelsene var kjente, men satt sammen på en ny og spennende måte som gjorde at jeg tenkte mer gjennom hvordan jeg overførte tyngde, bevegde armene, ryggen og måtte bruke konsentrajonen. Jeg følte at vi gikk gjennom hele kroppen, timen føltes struktruert og nøye planlagt. Øvelsene var verken for harde eller for lette, og varte akkurat passe lenge. Ikke for kort til at jeg ikke fikk utbytte når jeg først hadde lært meg bevegelsen, ikke for lenge til at det ble utmattende eller kjedelig».

Passer for alle uansett alder, størrelse, form, mann, kvinne. Kom og prøv du også.