Ned i vekt?

2021-06-18T14:08:14+00:00 28. november 2020|Categories: kosthold, Trening, Trening og mat|

Det er mange fordeler med å miste vekt, og en av de viktigste er at du kan unngå mange helserisikoer. Det er liten tvil om at risikoen for kroniske sykdommer øker for hvert kilo vi går opp. Livsstilsdiabetes, hjerte- og karsykdommer og flere krefttyper er blant dem. Noen få kilo gir masse helsefordeler både for de som er lett overvektige og for de som er mer overvektige.

Det er bedre å ta vekttapet gradvis ved å legge opp til en livsstil med fysisk aktivitet og et sunt kosthold man kan leve med på sikt. Det blir mer sannsynlig at man holder vekta, enn dersom du raser ned og endrer kosten radikalt.

Vi starter opp 3 månederskurs august/september 2021. Her vil du lære mye om trening og kosthold for vektnedgang. Å trene og spise sunt er viktig både for helsen og vekten. Å kombinere regelmessig trening med et næringsrikt kosthold er absolutt den beste måten hvis du vil oppnå vektreduksjon.

Kontakt oss: solveig@pulsoasen.no, mobil: 90997040