Seniorgruppe hver tirsdag og torsdag

2020-11-03T14:09:07+00:00 03. november 2020|Categories: Gruppetimer, styrke, Trening, Ukategorisert|

Seniorgruppa vår er stor og pga av pandemien kjører vi nå timer i 2 saler samtidig kl.10:00 tirsdag og torsdag. Da klarer vi å holde god avstand. Vi holder selvsagt alle smittevernsregler. Har du lyst å begynne å trene men er usikker på om det er trygt å trene nå mht smitte? Kom gjerne innom oss eller kom å prøv en time. Nå spesielt under pandemien er den mentale helsa også viktig å opprettholde. Hos oss er det sosialt og du treffer på mange hyggelige pensjonister, både på de faste treningene tirsdag og torsdag kl.10.00 men også ellers på formiddagen.

Det blir viktigere og viktigere å opprettholde gode treningsvaner jo eldre man blir! En sterk fysisk kropp gir en rekke fordeler som du, spesielt som eldre, drar stor nytte av i hverdagen.

Benskjørhet, dårlig sirkulasjon, tap av muskelmasse, problemer med balanse og bevegelighet er plager som ofte melder seg med økende alder. Etter hvert som dette utvikler seg, vil mange møte store utfordringer ved daglige gjøremål.