Styrketrening med Lise!

2020-11-02T21:34:42+00:00 02. november 2020|Categories: styrke, Trening, Ukategorisert|

Lise Langåker er nybakt pensjonist. Arbeidsplassen hennes har vært Høgskulen på Vestlandet der hun arbeidet som førsteamanuensis i organisasjonsfag ved økonomisk-administrativ utdanning. Hun har i en årrekke vært engasjert i arbeid med likestillingsspørsmål innenfor universitets- og høgskolesektoren. Nå sitter hun i bystyret i Haugesund (SV), hun kjemper for  likestillingssaker og saker som dreier seg om klima, miljø og naturmangfold. En meget dyktig dame med andre ord.

Lise Langaaker startet trening hos Puls Oasen april -18. Hun har ikke trent på treningssenter før men har alltid vært en aktiv dame som liker å gå lange turer i skog og mark. Sammen med treningsveilder Solveig begynte hun med styrketrening 1 gang pr uke. Med ny motivasjon og strukturert treningsplan lot ikke resultatene vente på seg! Lise er blitt råsterk og det føles på kroppen.

Nå er Lise startet med intervalltrening på mølle og trappemaskin også her kommer gode resultater. Hun merker at turer i skog og mark går uten problemer og at pusten går mye lettere.

Det er viktig å gjennomføre regelmessig aktivitet/trening over lengre tid, for å se og kjenne resultater av treningen, samt fortsette med treningen. Trening er nemlig ferskvare!