Høsten 2020

2020-08-15T11:13:58+00:00 15. august 2020|Categories: Gruppetimer, Instruktører, kosthold, Spinning, styrke|

Kjære medlemmer.

Vi tilpasser oss godt den nye «hverdagen» og vi har svært høy fokus på smittevern og renhold. Vi får mye skryt fra medlemmene våre på gode rutiner og god avstand. Vi er jo så heldige på Puls at vi har store og romslige lokaler, med god ventilasjon. Det gjør alt lettere, plassen er god og du trenger ikke «stå oppi» andre som trener. Vi vil at alle skal føle seg trygge. Vi må fremdeles kjøre timer med færre deltagere. Alle som skal være med på gruppetimer booker seg på via pulsoasen.no/timeplan, Da er du sikker på å få plass! Eller om du booker når du kommer på senteret.  I tillegg har vi god sporing, som myndighetene krever av oss.

Fokus på hygiene og renhold, avstand og oversikt over alle som er inne er noe av det som skal gjennomføres. DU må også gjøre ditt for at vi skal lykkes. Gjør deg ferdig på et apparat, vask/rydd og gå videre. Vask også gjerne før overtar en maskin eller et apparat, da er du helt sikker. 🙂 Og husk stenger og håndtak! Håndkle tar du alltid med. Vi vil sette ut mange stasjoner for desinfisering og vask for å gjøre det så enkelt som mulig for deg.

Gruppetimer: Vi starter opp høsttimeplanen mandag 31.august. Timer som kommer på planen: bodyArt, step/styrke, popup time hver torsdag kl.18:00 (forskjellige typer timer kommer inn her), bungee om søndagen, pilates om fredagen, senior tirsdag og torsdag, spinning, mage/rygg osv. Timer for enhver smak og behov!

Åpen kveld fredag 25.september med flere instruktører og kjekke gruppetimer. Mer informasjon kommer.

2 timer spinning kommer også!

Vi starter også opp kostholdsgrupper i midten av september.

Aktiv A gruppe med fysioterapeut Stian Larssen i slutten av august, ta gjerne kontakt på 97720522 eller post@pulsfysio.no. Se mer på nettsiden pulsfysio.no

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til oss! Har du spørsmål må du bare ta kontakt solveig@pulsoasen.no, mobil 90997040