2020-07-31T12:53:44+00:00 31. juli 2020|Categories: EasyLife, kosthold, Trening og mat|

Gulrotsuppe

      4 porsjoner, 105 kcal pr. porsjon

  • 5 cm frisk ingefær
  • 1 løk
  • 1-2 fedd hvitløk
  • 6 gulrøtter
  • 2 poteter
  • 2 stilker selleri
  • 1 ss olje
  • 1 liter grønnsakbuljong
  • 1 ss sitronsaft
  • ½ ts salt
  • ¼ ts nykvernet pepper
  • fersk koriander

Finrasp ingefæren, grovhakk løken og finhakk hvitløken, del gulrøtter, poteter og selleri i biter.

Fres løk og hvitløk i olje i en stekepanne til alt er mykt.

Tilsett gulrøtter, poteter og selleri og stek i et par minutter. Tilsett vann og buljongpulver, sitronsaft og ingefær og kok opp.

La det småkoke til grønnsakene er myke. Mos alt i en blender eller kjøkkenmaskin til en jevn konsistens.

Smak til med salt og nykvernet pepper. Pynt med hakket fersk koriander og gulrotstrimler.

Vi starter opp kostholdskurs 9.september, ta kontakt for mer info: solveig@pulsoasen.no, 90997040