Koronaviruset

2020-05-04T15:35:59+00:00 25. mars 2020|Categories: Ukategorisert|

Datoen for åpning av treningssenter er nå etter påske, vi har ikke fått dato.  Vårt største fokus nå er å ivareta våre fantastiske medlemmer og ansatte. Om du har spørsmål, send mail til solveig@pulsoasen.no så tar vi kontakt med deg.

Vår fysioteraoeut Stian Larsen åpner 20.04.  Det vil bli utarbeidet en bransjestandard ifht smitteverntiltak av folkehelseinstituttet, her vil det komme mer info etterhvert! Bestill time her  PULSFYSIO

Trekket for april ber vi om at løper som normalt. Blir det holdt stengt lengre enn begynnelsen på mai trekker vi ikke 20.05 (med unntak av de som vil støtte). Vi gir ut 2 måneders treningskort du kan gi bort, vi vil selvsagt at ingen skal betale for noe de ikke får. Det er ikke noe god følelse for oss. Om du velger å la medlemskapet løpe får du dager som du har betalt for lagt til avtalen din om det er ønskelig. Vi takker alle for forståelse:)

Oppsigelser:  alle oppsigelser legges inn med en månedsoppsigelse  etter endt bindingstid,  x antall dager kompenseres når vi åpner igjen.

Alle spørsmål kan sendes til solveig@pulsoasen.no

Se våre anbefalte linker til hjemmetrening:) Vær i bevegelse, det hjelper.

Ta vare på hverandre:) Vi gleder oss virkelig til å se alle igjen etter påske:)

Hilsen alle ansatte på Puls