Instruktør Kaia!

2019-01-06T20:40:11+00:00 05. januar 2019|Categories: Gruppetimer, Instruktører, Trening|

Puls/Styrke : Puls/Styrke kl. 10.00 mandager og kl.18:50 torsdager. En time med 25 min kondisjonstrening bestående av basic aerobic etterfulgt av 25 min styrke! En time som passer for alle. Og Kaia garanterer mestringsfølelse uansett om du er ny eller har trent mye! Har du vondt i en hoft eller kne? Ingen hindring , Kaia har alltid et altarnativ. Vil du ta deg helt ut og vil bli pusha vil hun ta deg dit også. En funksjonell time der du få trent kondisjon og tilrettelagt styrke på tilsammen 50 min. God uttøying etterpå.

Kaia ha jobbet 100 % i 12 år i treningsbransjen som instruktør. Hun er utdannet instruktør i saltimer, styrke og spinning. Hun er også sertifisert kostholdsrådgiver og personlig trener. Kaia sitt motto er at alle kan like å trene med rett tilpasning og motivasjon!