Easy Life oppstart i januar!

2018-12-17T13:00:59+00:00 12. desember 2018|Categories: EasyLife, Trening, Trening og mat|Tags: , , , |

Vi starter opp nye kurs i januar 2019. Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Vi motiverer deg til å trene! Vi tilbyr egne PT-grupper (trening i styrkeavdelig med instruktør) kun for de som går på Easy Life. I tillegg legger vi opp tilpasset treningsprogram til alle.

Vi kjører små grupper med opptil 10 deltakere
Når du går på kurs er du fullverdig medlem av Puls Oasen og kan benytte alt senteret har å by på. Puls Oasen er et treningssenter med plass for alle størrelser og fasonger.

Kursholder
Solveig Olsen har bred erfaring innen trening og kosthold. Utdannet ernæringsveileder NIH og sertifisert i alle typer gruppetrening og styrke. Er eier og daglig leder av Puls Oasen og du treffer henne på jobb hver dag! Både tidlig og sent.

Vil du at vi skal kontakte deg? Bruk interesseskjema nedefor, ring eller send mail.

Dette er Easy Life/ Bruk Interesseskjema

Ring: 90997040
Mail: solveig@pulsoasen.no

Les vårt EasyLife magasin her

Les mer om Easy Life her