Høsten 2018

2018-08-03T19:50:32+00:00 03. august 2018|Categories: Gruppetimer, Instruktører, Spinning, Trening|

Ja nå nærmer høsten seg og vi holder på å planlegge timeplanen som starter mandag 3.september. Vi vil satse på gruppetimer og planlegger timer som step, høy puls, step/styrke, mrl, sterk kropp, funksjonell styrke, slynge, pilates, bungji, stretching, senior, trimtimen mm. Spinning fortsetter vi med hver eneste dag! Vi har ansatt flere dyktige sertifiserte instruktører som skal bidra til gode kvalitetstimer og motiverende trening. Det vil blant annet bli en saltime onsdag kveld der flere instruktører kjører time sammen, minimun to instruktører, dette blir GØY! Her får du en smakebit av forskjellige typer saltrening! Mer info kommer neste uke. Så følg med!

Gruppetimer er gøy og motiverende! Hos oss får du gruppetimer som gir deg fremgang, uansett form og alder. Vi har trening for alle!

Gruppetimer