Iqniter pulssystem

2018-07-15T13:10:39+00:00 15. juli 2018|Categories: Iqniter, Spinning, Trening|

Vårt spinningsystem iQniter oppgraderes regelmessig med nye funksjoner og forbedringer. Nå tar iQniter et nytt solid steg mot fremtiden. Oppdatering til den nye plattformen vil skje i flere omganger. Første oppdatering var i juni. Neste vil skje i løpet av høsten 2018.

Medlemskonto: my.iQniter.com
iQniter har laget en egen medlemsside. Siden heter my.iQniter.com, trykk her. Medlemssiden vil da bli fortløpende utviklet videre og her vil dere medlemmer få support og tips/råd om sitt beltebruk. Alle nye og eksisterende iQniterbrukere kan lage konto. NB! Når du som medlem er registrert på my.iQniter.com kan ikke vi i resepsjonen hjelpe deg med å endre puls osv. Pulsbelte kan kjøpes i resepsjonen.