Puls Fysio

2018-06-10T20:44:48+00:00 10. juni 2018|Categories: Ukategorisert|

Fysioterapeut Stian Larssen og Morten Ekornsæter

Stian Larssen: fysioterapeut med master i manuellterapi, som er en spesialistkompetanse i utredning og behandling av skade og sykdom i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Riktig diagnose er en forutsetning for effektive behandlingstiltak, derfor vektlegges en grundig undersøkelse ved første konsultasjon. Fokus på evidens basert praksis. Har bred erfaring og kompetanse innen idrett og rehabilitering. Stian behandler mennesker i alle aldre og tilbyr forskjellige behandlingstiltak.

Mobil 97720522

Morten Ekornsæter: fysioterapeut som ønsker å hjelpe deg med muskel- og skjelettplager til et liv med mindre plager og mer (bevegelses)glede. Tidligere erfaring med langvarig ryggsmerte har gitt han en spesiell interesse for kroppen. Erfaringen gjorde også at han omskolerte seg og gikk fra å jobbe som bygg ingeniør til å bli fysioterapeut og «hobbyforsker» på smerte og bevegelse.

Mobil 92125372