Seniortrening!

2018-06-09T19:48:02+00:00 05. juni 2018|Categories: Tilbud, Ukategorisert|Tags: , , |

Velkommen tirsdag og torsdag kl.10:00 i hele sommer!

Vi vet at denne sosiale delen er noe våre godt voksne medlemmer setter høyt, og som våre instruktører også ser på som et kjekt innslag i treningshverdagen. Om du er nysgjerrig på våre timer for godt voksne, og har lyst til å bli en del av vår unike atmosfære, ta turen innom i dag for en prøvetime! Timene passer for alle, du betemmer selv hvor hardt du vil trene! Vi bruker god musikk og enkle øvelser.

Det blir viktigere og viktigere å opprettholde gode treningsvaner jo eldre man blir! En sterk fysisk kropp gir en rekke fordeler som du, spesielt som eldre, drar stor nytte av i hverdagen. Benskjørhet, dårlig sirkulasjon, tap av muskelmasse, problemer med balanse og bevegelighet er plager som ofte melder seg med økende alder. Etter hvert som dette utvikler seg, vil mange møte store utfordringer ved daglige gjøremål. Kroppen trenger å bevege seg og ikke minst trene styrke! Du trenger ikke å melde deg på, det er bare å komme! Vi tar vel i mot deg. Hilsen Anita og Solveig

Instruktørene Anita og Solveig

 

Vi har det sosialt og gøy!

Både damer og menn! Passer for alle