Hvorfor trene styrke?

2018-02-18T18:15:46+00:00 28. august 2017|Categories: Ukategorisert|

Skadeforebyggende. En trent muskulatur stabiliserer kroppen. Dermed reduserer du risikoen for å få muskel- og skjelettplager. Plager i skuldrer og rygg kan du for eksempel forebygge ved å drive styrketrening. Alle bør trene styrke. Det finnes ingen unntak. Gammel som ung og mann som kvinne. Og enda mer enn før er det et behov for å trene styrke. Det er ikke bare en utrolig viktig for helsa, det er viktig for å kunne takle dagliglivets utfordringer og påkjenninger uten å kjenne at kroppen ikke strekker til. 

Ned i vekt:For hver kilo muskelmasse du legger på deg, øker du forbrenningen. Derfor er styrketrening kombinert med kondisjonstrening helt perfekt for deg som ønsker å gå ned i vekt eller holde vekten stabil. Det er derfor det også er så viktig å bevare muskelmassen når du slanker deg.

Program og øvelser:Det finnes utallige styrketreningsmetoder og øvelser vi kan velge mellom. Man må velge både program, øvelser, belasting og intensitet etter hvilke mål man har med treningen.

Treningsveiledning:Alle som ønsker å begynne å trene styrketrening hos oss får hjelp av en instruktør til å sette opp et individuelt tilpasset styrketreningsprogram.